Onze opleidingen voor intern transportmiddelen

Onze opleidingen intern transportmiddelen

LTC Helmond is sinds 2005 gespecialiseerd in het opleiden van chauffeurs die gebruik maken van intern transportmiddelen. Wij leiden op voor: heftruck, reachtruck, stapelaar, electrische pallettruck, smalle gangentruck, verreiker, hoogwerker en zijlader. Wij werken met groepen van maximaal 6 personen. Mocht door jou gewenste categorie er niet bij staan, neem dan contact met ons op via info@ltchelmond.nl.

Heftruck

De basisopleiding voor heftruck duurt 2 dagen. Tijdens deze opleiding worden de benodigde kennis en vaardigheden bijgebracht. Beide opleidingsdagen bestaan uit een deel theorie in de ochtend en een deel praktijk in de middag. De theorie wordt afgesloten met een examen en de praktijk wordt door onze docent gedurende de gehele opleiding beoordeeld. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het certificaat “Veilig werken met de heftruck”. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

De herhalingscursus voor de heftruck duurt 1 dag. Deze dag bestaat wederom uit een deel theorie en een deel praktijk. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een nieuw certificaat.

Reachtruck

De basisopleiding voor reachtruck duurt 2 dagen. Tijdens deze opleiding worden de benodigde kennis en vaardigheden bijgebracht. Beide opleidingsdagen bestaan uit een deel theorie in de ochtend en een deel praktijk in de middag. De theorie wordt afgesloten met een examen en de praktijk wordt door onze docent gedurende de gehele opleiding beoordeeld. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het certificaat “Veilig werken met de reachtruck”. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

De herhalingscursus voor de reachtruck duurt 1 dag. Deze dag bestaat wederom uit een deel theorie en een deel praktijk. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een nieuw certificaat.

Stapelaar

De opleiding voor de stapelaar duurt 1 dag. Tijdens deze opleiding worden de benodigde kennis en vaardigheden bijgebracht. De opleidingsdag bestaat uit een deel theorie in de ochtend en een deel praktijk in de middag. De theorie wordt afgesloten met een examen en de praktijk wordt door onze docent gedurende de gehele opleiding beoordeeld. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het certificaat “Veilig werken met de stapelaar”. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

De herhalingscursus voor de stapelaar duurt 1 dag. Deze dag bestaat wederom uit een deel theorie en een deel praktijk. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een nieuw certificaat.

EPT

De opleiding voor de elektrische pallettruck duurt 1 dag. Tijdens deze opleiding worden de benodigde kennis en vaardigheden bijgebracht. De opleidingsdag bestaat uit een deel theorie in de ochtend en een deel praktijk in de middag. De theorie wordt afgesloten met een examen en de praktijk wordt door onze docent gedurende de gehele opleiding beoordeeld. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het certificaat “Veilig werken met de EPT”. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

De herhalingscursus voor de stapelaar duurt 1 dag. Deze dag bestaat wederom uit een deel theorie en een deel praktijk. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een nieuw certificaat.

Smalle gangentruck

De opleiding voor de smalle gangentruck bieden wij op maat aan. Mail ons gerust op info@ltchelmond.nl om een afspraak te maken.

Verreiker

De opleiding voor de verreiker bieden wij op maat aan. Mail ons gerust op info@ltchelmond.nl om een afspraak te maken.

Hoogwerker

De opleiding voor de hoogwerker bieden wij op maat aan. Mail ons gerust op info@ltchelmond.nl om een afspraak te maken.

Zijlader

De opleiding voor de zijlader bieden wij op maat aan. Mail ons gerust op info@ltchelmond.nl om een afspraak te maken.

Neem contact op

Wil je meer weten over de trainingen? Neem gerust contact op.